Prijavite se za besplatnu Školu atopije

Radionice Škole atopije održavamo nekoliko puta godišnje u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

DA LI JE ŠKOLA ATOPIJE ZA VAS?

Ukoliko Vi ili Vaše dete imate atopijski dermatitis ili se susrećete sa nedoumicama u vezi primene preparata za lečenje i svakodnevnu negu kože sklone ekcemu, prijavite se za besplatnu ŠKOLU ATOPIJE popunjavanjem formulara na ovoj stranici.

ZAŠTO ŠKOLA ATOPIJE?

Roditelji dece sa atopijskim dermatitisom i ekcemom najbolje znaju da nije uvek lako doći do pouzdanih i naučno dokazanih činjenica i saveta o ovim oboljenjima, načinima lečenja i nege.

BIODERMA je pre nekoliko godina pokrenula besplatnu „Školu atopije“ sa radionicama koje su vodili stručnjaci Kliničkog centra Srbije. Radionica je izazvala mnogo pažnje, polaznici su smatrali da im je radionica veoma korisna, pa se sada održava, osim u Beogradu, i u drugim gradovima Srbije.

ŠTA MOŽETE DA OČEKUJETE?

Svaka radionica počinje predavanjem eminentnih stručnjaka zdravstvenih institucija sa kojima sarađujemo (dermatolozi), koje pokriva najvažnije aspekte uzroka, dijagnoze, lečenja i ublažavanja simptoma atopijskog dermatitisa, a nakon predavanja u prilici ste da postavite svoja pitanja i podelite iskustva sa drugim učesnicima radionice.

KO I KAKO MOŽE DA SE PRIJAVI?

Za ŠKOLU ATOPIJE mogu da se prijave osobe sa atopijskim dermatitisom, kao i roditelji dece sa atopijskim dermatitisom. Prijavljivanje je jednostavno: popunite formular na ovoj stranici. Broj mesta je ograničen.

Ko u vašoj porodici boluje od atopijskog dermatitisa?

Možete nam poslati medicinsku dokumentaciju ovde:

Popunjavanjem formulara dajete svoju saglasnost da primate informacije u vezi sa ŠKOLOM ATOPIJE, kao i da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhe marketinga i promocije organizatora. Vaši podaci su zaštićeni i neće biti dostupni trećim licima.

Za više informacija o ŠKOLI ATOPIJE, temama i terminima, pratite naše Instagram i Facebook stranice. Za dodatna pitanja pošaljite nam e-mail na bioderma@rs.naos.com

Utiske posetilaca prethodnih radionica ŠKOLE ATOPIJE možete pročitati ovde.