Photoderm MINERAL SPF 50+

Photoderm MINERAL SPF 50+ / UVA 26

Svi moramo da se štitimo od sunca, ali šta da radite ako imate osetljivu ili atopičnu kožu koja reaguje alergijski ne samo na sunce, nego i na hemijske filtere u kremama za UV zaštitu? Najbolja opcija za vas su mineralni (fizički) filteri, koji poput ogledala odbijaju sunčeve zrake sa kože.

Mineralni filteri ostaju na površini kože, bez apsorpcije, ali imaju svojih nedostataka: ostavljaju bele tragove, ali što je još važnije teško se razmazuju, usled čega dolazi do neravnomernog nanošenja preparata i neadekvatne zaštite.

BIODERMA je formulisala specijalan preparat za zaštitu osoba sa osetljivom, alergijama sklonom kožom na bazi 100% mineralnih filtera, bez hemijskih filtera, posebnom tehnologijom koji je omogućio visoku zaštitu, odličnu podnošljivost i lako razmazivanje, uz prijatan osećaj na koži.
Photoderm MINERAL SPF 50+ je fluid u vidu spreja, ultra lagane teksture, sadrži idealnu kombinaciju mikroniziranog cink oksida i titanijum dioksida, obogaćen vitaminom E za dodatnu antioksidativnu zaštitu.
Transparentan i lak na koži, bez ostavljanja belog traga, Photoderm MINERAL je vodootporan, fotostabilan i nekomedogen. Može ga koristiti cela porodica, kao i bebe nakon napunjenih 6 meseci.

Photoderm MINERAL možete potražiti u Bioderma partner apotekama.